Welkom Maarten!

Geplaatst op: 11-07-2024

Wij verwelkomen Maarten Nijenhuis in ons engineeringteam. Nieuwe engineers zijn zeer welkom, omdat we continu aan het ontwikkelen zijn voor onze klanten.

'Mijn creativiteit gebruiken om nieuwe, mooie producten op de markt te brengen!'

Maarten is 25 jaar oud en woont in Ede. Hij houdt van basketballen, wandelen en reizen. Hij reisde het afgelopen anderhalf jaar door Nieuw-Zeeland en Azië.

Maarten heeft zijn studie Industrieel Product Ontwerpen afgerond aan de HAN in Arnhem. Tijdens zijn studie deed Maarten waardevolle ervaring op bij SIL Products als stagiair en productontwerper. Hij heeft zijn afstudeerproject voltooid bij BERG Toys in Ede.

Wat Maarten aantrekt in dit vakgebied? ‘Het biedt veel ruimte voor creativiteit en afwisseling, geen enkel project is hetzelfde. Deze combinatie zorgt ervoor dat je altijd wel iets nieuws leert en jezelf kan blijven ontwikkelen als productontwerper’, zegt hij er zelf over. Hollarts biedt hem de ideale omgeving om deze ontwikkeling door te zetten.

Maarten heeft voor Hollarts gekozen vanwege de unieke kans om betrokken te zijn bij het volledige productieproces, van concept tot realisatie in de productiehal. Hij kijkt ernaar uit om zijn ontwerpen tot leven te zien komen.

We vroegen hem waar hij het meest naar uitkijkt: ‘Om mijn creativiteit te gebruiken om nieuwe, mooie producten op de markt te brengen. Daarnaast wil ik ook alle in en outs van het productieproces spuitgieten leren om zo stappen te kunnen maken als ontwerper.’

Maarten, welkom bij het team! Jouw drang om nieuwe ideeën te ontwikkelen en innovatieve producten op de markt te brengen past helemaal bij onze visie.

Veel succes en geniet van je tijd bij Hollarts!

Welkom Maarten!
Maarten Hollarts

Ga terug